fbpx
Skip to content

Wim Hof Methode

Fundamentals Workshop

Wim Hof Methode

Hi Maarten hier!

Weet je, door de Wim Hof Methode heb ik letterlijk mijn leven weer terug gekregen. En daarom wil ik zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen om ook weer in hun kracht te staan.  Simpel 🙂

Ik kwam er achter dat een verkeerde ademhaling bij mij aan de basis stond van vele klachten die altijd maar lastig te definieren waren. En dat terwijl ik altijd op hoog niveau heb gesport en al jaren een eigen bedrijf had. Stress, hoofdpijn, rugklachten, weinig energie, verlies focus, longontsteking, slaap apneu.. noem het maar op.. ik heb het allemaal gehad.. En de medische wereld bracht me nooit verder..

Ik weet zeker dat jij, wanneer jij dit leest, ook een lijstje hebt met klachten die je liever kwijt dan rijk bent. Dat kunnen lichte fysieke of mentale klachten zijn, maar ook chronische aandoeningen of zorgen die je met je mee draagt. En net als ik een paar jaar terug, ben je daar klaar mee. Je wilt weer de controle over je eigen gezondheid terug en je fit en energiek voelen. 

Ook zonder directe klachten nodig ik je graag uit voor de Wim Hof Methode Workshop. Je krijgt namelijk de tools in handen om het niveau van jouw levenskwaliteit te verhogen. Tijdens de Wim Hof Fundamentals Workshop leer jij hoe je zelf in controle bent van je eigen gezondheid en vitaliteit. 

Bekijk de agenda en meld je aan voor een Wim Hof Methode Workshop op onze boerderij in Drenthe!

Wim Hof Methode Workshop in Drenthe

Sta in je kracht, wees in controle en overstijg jezelf

Maarten is een gecertificeerde WHM instructeur en zal je alles leren over de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Mindset. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

Tijdens de Wim Hof Methode Workshop in Drenthe krijg je de kennis om zelf in controle te zijn over jouw fysieke en mentale gezondheid.

Bij onze fysieke en mentale gezondheid denken we vooral aan voeding, ontspanning, sporten en goed slapen. Maar omdat ademhaling zo vanzelfsprekend is, besteedt niemand er echt aandacht aan.

En dat terwijl juist onsze ademhaling het meest essentieel is voor je fysieke en mentale gezondheid, en daarmee ook je stress niveau, energie, focus, geluk, kracht, productiviteit en je prestatievermogen. Denk er maar eens over na; je kan dagen zonder eten, slaap of drinken, maar zonder adem ben je er binnen 10 minuten geweest. Adem is de nummer 1 “levenskracht”. 

Wim Hof Methode workshop profile Maarten Borgers

4 bewezen effecten van de Wim Hof Methode

Robuust immuunsysteem

Je wordt weerbaar voor elk virus van buitenaf

Meer
energie

De hele dag door energie zonder dipjes

Minder
stress

Geen last meer van stress en meer focus

Betere
slaap

Dieper slapen en uitgerust wakker worden

Een onvergeterlijke ervaring

Tijdens de Fundamentels workshop leer je alles over de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Mindset.

Tijdens de workshop wordt je ondergedompelt in de Wim Hof Methode, we doen meerdere ademhalingstechnieken inclusief de WHM ademhalingssessie, en uiteraard zal je ook het ijsbad gaan ervaren. Aansluitend is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop sta ik klaar voor al je vragen

Dit ga je leren:

Mijn doel is om jou te inspireren en je een onvergeterlijke ervaring te geven!

Maarten Borgers – Wim Hof instructeur

Dit zeggen mensen die je voor zijn gegaan

"If you always stay in your comfort zone, you will never learn the deepest capabilities of our body and mind"

Ben jij er klaar voor?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die de Wim Hof Methode wil ontdekken en zelf in controle wilt zijn over je fysieke en mentale gezondheid. Jong, oud, man, vrouw.. iedereen is welkom!

Let op; het is wel belangrijk dat je gezond bent. Deelname aan de workshop is af te raden wanneer je ziek bent, zwanger bent, je epileptie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Wim Hof Methode Workshop

AGENDA 2024

Kom de Wim Hof Methode ervaren op onze boerderij in Drenthe. Geen grote groepen, maar juist maximaal 10 deelnemers zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Boek jouw workshop op een van onderstaande dagen. 
Op dit moment zijn de workshops voor 2023 uitverkocht. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de nieuwe data voor 2024

Je wordt doorgestuurd naar de website van Wim Hof om je registratie te voltooien. Tot snel!

Liever niet in een groep?

Het is uiteraard mogelijk dat je heel graag met de Wim Hof Methode aan de slag wilt, maar dat liever niet in een groep doet. Of omdat je gewoon graag 1 op 1 begeleidt wilt worden. Geen probleem. Kijk dan voor de mogelijkheden op de pagina voor 1 op 1 coaching en plan een gratis online intake in zodat we kennis kunnen maken en jouw wensen in kaart kunnen brengen. Ik spreek je binnenkort!

Volg mij op Instagram om een kijkje te nemen in mijn leven en avonturen als ondernemer en ademcoach.

Logo AdemEffect

Adem Effect is coach voor ondernemers en (top)sporters geeft workshops en presentaties voor bedrijfen en traint particulieren. Daarnaast geef ik ook Wim Hof Fundamental Workshops in Drenthe of op locatie.

Door middel van ademcoaching, koudetraining en mindset wordt je fysiek en mentaal sterker. Je krijgt meer energie, een robuust afweersysteem, geen last meer van stress, meer focus en je creëert de juiste mindset om maximaal te presteren en je doelen te overstijgen. 

Volg mij op mijn socials: