fbpx
Skip to content

Incompany

Workshops | Presentaties | Webinars

Minder ziekteverzuim, meer vitaliteit, meer productiviteit en meer plezier!

Tevreden klanten

Inspireren op een unieke manier

Om je bedrijf op de juiste koers te houden en successen te blijven behalen zul je absoluut moeten investeren in de gezondheid, vitaliteit en het werkplezier van jezelf en je medewerkers. 

Ruim 48% van de werknemers ervaart regelmatig stress en volgens het CBS blijft het ziekteverzuim jaar op jaar stijgen. En dat terwijl 6 van elke 10 werknemers denken dat hun werkgever zich niet verantwoordelijk voelt voor hun mentale gezondheid. Met alle gevolgen van dien. En meestal niet in de positieve zin. 

Met AdemEffect geef ik workshops, presentaties en training aan bedrijven om het stresslevel en ziekteverzuim met minimaal 50% te verlagen, en de energie en het werkplezier met minimaal 50% te verhogen. 

7 x AdemEffect

Stresvermindering: Ademhalingstechnieken helpen om dit stressniveau te verminderen. Als ondernemer kun je werknemers zo dus goed helpen om beter met stress om te gaan, wat het algehele werkplezier 100% ten goede komt.

Productiviteit: Door werknemers te leren hoe ze hun ademhaling kunnen beheersen, hebben ze meer energie, kunnen ze zich beter concentreren, helderder denken en meer gedaan krijgen, wat de productiviteit van het bedrijf zal verhogen.

Vitaliteit: Ademhalingsoefeningen en koudetraining bevorderen de vitaliteit en het welzijn van werknemers. Vitale medewerkers dragen significant bij aan de groei en sfeer binnen jouw bedrijf. En, dit zal leiden tot een lager ziekteverzuim

Teambuilding: Een workshop over ademhaling zal medewerkers dichter bij elkaar brengen. Dieper met elkaar verbinden. Zeker wanneer iedereen een ijsbad zal trotseren. Dit is een perfecte manier voor teambuilding.

Werktevredenheid: Werknemers zullen het absoluut waarderen dat hun werkgever investeert in hun gezondheid en welzijn. Dit zal leiden tot een hogere mate van werktevredenheid en loyaliteit aan jouw bedrijf.

Competitie: Met vitale medewerkers heb je een voorsprong op je concurrentie. En door dit soort workshops aan te bieden, zal je aantrekkelijker worden voor potentiële werknemers.

Branding: Het aanbieden van deze inspirerende workshops toont dat je als ondernemer geeft om het welzijn van je werknemers . Dit zal positief worden ontvangen door klanten en partners. Je kan ze zelfs uitnodigen voor de workshop om de relatie te versterken.

Maatwerk

Je hebt een bijeenkomst georganiseerd voor je personeel, een bedrijfsuitje, een off side met het management team of je wilt je klanten of leveranciers inspireren.

Wanneer ik een workshop of een presentatie kom geven dan is dat altijd maatwerk. Want het moet passen bij jouw business identiteit of het thema van de bijeenkomst.

We starten daarom altijd met een kennismakingsgesprek zodat we samen bekijken hoe we de meeste impact kunnen maken.

AdemEffect

Zij gingen je voor

Rien Tanghe

Mentor voor ondernemers

5/5

“Met mijn live dagen wil ik ondernemers helpen om meer uit hun hoofd, in hun lijf te komen. Onder begeleiding van Maarten was dit precies wat er gebeurde. Naast dat hij vakkundig en professioneel is, is Maarten vooral een hele fijne man, vriendelijk en persoonlijk.

Als ik een extern iemand regel, vind ik het belangrijk dat diegene zelf ook aan persoonlijke ontwikkeling doet en stevig staat. Maarten is zo iemand. Op deze manier begeleidde hij ons in de magie van het ademen en het nemen van een ijsbad. Het was een fantastische middag en een heerlijke ervaring voor mij en mijn klanten.”

Tineke Zwart Coach

Tineke Zwart

Businesscoach & Spreker

5/5

Onlangs heeft Maarten 2x een workshop verzorgd op mijn live dagen. Beide keren waren fantastisch!

Ik was onder de indruk van hoe Maarten niet alleen alles duidelijk uitlegt, maar ook echt een veilige ruimte creëert waarin alles er mag zijn. Ook vond ik het fijn om te zien dat hij mijn klanten heel bewust en geduldig door het ijsbad heen begeleidde. Hierdoor gaven sommige klanten aan dat ze het een veel fijnere ervaring vonden dan met eerdere ijsbaden.

De deelnemers gingen geinspireerd en high on life weer naar huis. Aanrader dus om hem in te huren voor een workshop of sessie voor jezelf!

4 Bewezen effecten voor medewerkers

Meer
Focus

Door meer rust te ervaren is er meer focus

Meer
energie

De hele dag door energie zonder dipjes

Minder
stress

Met bewust ademen heb je de sleutel van je "aan/uit"

Betere
slaap

Dieper slapen en uitgerust wakker worden

Over Maarten

Ik heb meerdere bedrijven gehad en heb op landelijk niveau gesport. Ik weet wat er bij jou speelt want ik ken het klappen van de zweep. 

Voor een gezond bedrijf moet je als ondernemer en als medewerker fysiek en mentaal fit zijn om topprestaties te kunnen leveren. Daarom is vitaliteit een belangrijk onderdeel van je business.

Bij onze fysieke en mentale gezondheid denken we vooral aan voeding, ontspanning, sporten en goed slapen. Maar omdat ademhaling zo vanzelfsprekend is, besteedt niemand er echt aandacht aan.

En dat terwijl juist de ademhaling het meest essentieel is voor je fysieke en mentale gezondheid, en daarmee ook je energie, productiviteit en je prestatievermogen. Ga maar na; je kan dagen zonder eten, slaap of drinken, maar zonder adem ben je er binnen 10 minuten geweest. Adem is de nummer 1 “levenskracht”.

Het is mijn missie om jou en je team of klanten te inspireren!

Wat zeggen deelnemers van een workshop?

Laten we starten met kennismaken!

Logo AdemEffect

Adem Effect is coach voor ondernemers en (top)sporters geeft workshops en presentaties voor bedrijfen en traint particulieren. Daarnaast geef ik ook Wim Hof Fundamental Workshops in Drenthe of op locatie.

Door middel van ademcoaching, koudetraining en mindset wordt je fysiek en mentaal sterker. Je krijgt meer energie, een robuust afweersysteem, geen last meer van stress, meer focus en je creëert de juiste mindset om maximaal te presteren en je doelen te overstijgen. 

Volg mij op mijn socials: