fbpx
Skip to content

JE ADEMT ZOALS JE LEEFT..
..JE LEEFT ZOALS JE ADEMT!

Na de 1e sessie al direct resultaat

Sta in je kracht!

Je loopt misschien al een tijdje tegen fysieke of mentale klachten aan. En je bent wellicht ook al eens op zoek geweest naar een oplossing maar zonder resultaat. 

Of je bent nieuwsgierig wat ademwerk jou kan bieden. Of wellicht heb je al eens een koude douche genomen en wil je graag meer weten over koudetraining. 

Het maakt eigenlijk niet zoveel uit met welke rede je hier nu op mijn website bent. Maar 1 ding weet je wel. Je zou weer in je kracht willen staan. Daar kan ik je bij helpen. Na 1 sessie zul je al gegarandeerd resultaat merken. Bekijk de mogelijkheden en plan vrijblijvend een gratis intake in. 

Herken jij bij jezelf 1 of meerder onderstaande klachten?

WAKE-UP! Dit zijn geen normale klachten!

Wist je dat na 8 weken stress de cortisol in je lichaam zo hoog is dat je al burn-out verschijnselen kunt hebben? Tel je weken eens terug, hoe lang voel je je al zo?

Het is helemaal niet erg dat dit gebeurt. Het sluipt erin en dat overkomt je. Maar omdat je dit nu leest ben je er nog op tijd bij. Dit gevoel van “aan staan”en dit stressniveau is omkeerbaar maar dan moet je NU wel in actie komen!

Dat doe je niet door een weekendje rustig aan te doen of een avondje sporten of netflixen. Helaas helpt dit niet meer. De afleiding is fijn, maar je zenuwstelsel blijft overprikkeld. Bij het minste geringste is dat gejaagde gevoel weer terug in je lijf en in je hoofd. Of komen de klachten weer terug in je lijf. Loop je ermee door, dan riskeer je veel grotere negatieve effecten op je gezondheid. 

Je zou willen dat: Je weer van je klachten af was, je in je kracht staat, je weer in controle bent van je gezondheid. 

Start met ademcoaching en/of koudetraining en wees weer in controle van je gezondheid en van wie je bent!

Over Maarten

Net als jij ben ik maar gewoon een mens. En heb ik net als jij ook wel eens fysieke en mentale klachten die me in de weg zitten. Of zitten er dingen in de weg waardoor ik het gevoel heb dat ik niet het maximale uit het leven haal.

Alleen bij mij is dat nagenoeg allemaal verleden tijd. Wel moest ik door een diep dal gaan qua fysieke en mentale gezondheid. Maar juist daardoor ben ik in aanraking gekomen met adem- en koudetraining. 

En inmiddels ben ik ademcoach en ben ik ook officieel Wim Hof Methode instructeur en Oxygen Advantage Coach. Hierdoor kan ik vol vertrouwen mensen zoals jou en mij helpen om weer in hun kracht te staan. Zodat ze hun fysieke en mentale klachten weer de baas kunnen zijn.

Dit doe ik inmiddels al voor honderden mensen, ondernemers, sporters en.. mensen net als jij. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden en plan de gratis online intake in om kennis te maken. Ik kijk er naar uit!

 

Wim Hof Methode - Fundamentals Workshop - Maarten Borgers

MOGELIJKHEDEN VOOR 1 OP 1 COACHING:

Het uitganspunt is altijd om jouw levenskwaliteit te verhogen en klachten te verminderen of zelfs helemaal klachtenvrij te worden. Tijdens een gratis intake bepalen we samen wat het beste bij jou past.

Programma
4 tot 6 weken

Consult 2 uur

Consult 1 uur

"Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg. Wacht niet tot het te laat is en kom nu in actie!"

Laten we starten een gratis intake van 15 minuten

Gebruik onderstaand formulier om een dag en tijdstip te selecteren die het beste aansluit op jouw eigen agenda.

 Tijdens een video call van +/- 15 minuten maken we kennis, krijg je antwoord op je vragen en kijken we samen wat het beste bij jou past.

Logo AdemEffect

Adem Effect is coach voor ondernemers en (top)sporters geeft workshops en presentaties voor bedrijfen en traint particulieren. Daarnaast geef ik ook Wim Hof Fundamental Workshops in Drenthe of op locatie.

Door middel van ademcoaching, koudetraining en mindset wordt je fysiek en mentaal sterker. Je krijgt meer energie, een robuust afweersysteem, geen last meer van stress, meer focus en je creëert de juiste mindset om maximaal te presteren en je doelen te overstijgen. 

Volg mij op mijn socials: