fbpx
Skip to content

COACHING VOOR ONDERNEMERS

RESET JE STRESSLEVEL VOOR MEER RUST IN JE KOP EN KRACHT IN JE LIJF

Na de 1e sessie al direct resultaat

Ondernemen is topsport!

Je bent ambitieus en je verlangt van jezelf dat je alert bent en on top off your business, maar je hebt het gevoel dat je continu achter de feiten aan loopt. Heb je wel eens aan ademcoaching voor ondernemers gedacht?

Als ondernemer draag je een grote verantwoordelijkheid. Je verwacht van jezelf dat je alert bent, aanwezig. Je hebt te staan voor je klanten en (eventueel) medewerkers. Terecht.

Ondernemen is topsport. Alleen heeft een topsporter een batterij aan coaches en trainers om zich heen zodat hij fit blijft en jaar in jaar uit op topniveau kan blijven presteren.

Ondernemers hebben dit niet. Ze verwachten dat ze als een duracell batterij kunnen blijven gaan. Dat kan in het begin van het ondernemerschap ook meestal wel, maar na verloop van tijd raakt je batterij steeds leger en de wallen onder je ogen worden steeds dieper en donkerder.

Je merkt dat je focus steeds meer wegglipt en je steeds minder zin hebt in je dagen. Soms betrap je jezelf op het idee liever nooit ondernemer te zijn geworden.

Waarom verwacht je van jezelf dat je op topniveau blijft presteren terwijl je jezelf niet behandelt als een topsporter? 

De meeste ondernemers hebben wel een strategisch plan voor hun business, maar geen plan voor hun fysieke en mentale gezondheid. Die bankrekening is leeg of soms al failliet! 

Herken jij bij jezelf 1 of meerder onderstaande klachten?

WAKE-UP! Dit zijn geen normale klachten!

Wist je dat na 8 weken stress de cortisol in je lichaam zo hoog is dat je al burn-out verschijnselen kunt hebben? Tel je weken eens terug, hoe lang voel je je al zo?

Het is helemaal niet erg dat dit gebeurt. Het sluipt erin en dat overkomt je. Maar omdat je dit nu leest ben je er nog op tijd bij. Dit gevoel van “aan staan”en dit stressniveau is omkeerbaar maar dan moet je NU wel in actie komen!

Dat doe je niet door een weekendje rustig aan te doen of een avondje sporten of netflixen. Helaas helpt dit niet meer. De afleiding is fijn, maar je zenuwstelsel blijft overprikkeld. Bij het minste geringste is dat gejaagde gevoel weer terug in je lijf en in je hoofd. Loop je ermee door, dan riskeer je veel grotere negatieve effecten op je gezondheid. 

Je zou willen dat: Je weer on top of the game bent, je weer in controle bent, details niet aan je voorbij gaan, een bruisend gevoel hebt in je lijf die zelfs aanslaat op de mensen om je heen. 

Je hebt een RESET nodig van het stressniveau in je systeem dat je hebt opgebouwd. Start met ademcoaching voor ondernemers en wees weer in controle van je gezondheid en van wie je bent!

Over Maarten

Als Ademcoach voor ondernemers coach ik ondernemers die het maximale uit zichzelf willen halen, maar het gevoel hebben dat ze dat nog niet doen. Ook geef ik workshops en presentaties voor bedrijven. Lees hier meer.

Ik ben al ruim 13 jaar ondernemer en heb meerdere bedrijven gebouwd. Ik weet wat er bij jou speelt want ik ken het klappen van de zweep. 

Als ondernemer moet je fysiek en mentaal fit zijn om succesvol een bedrijf te runnen. Om topprestaties te kunnen leveren. Daarom is ondernemen topsport maar andersom ook.

Maar de meeste ondernemers vinden het lastig om hulp te vragen. En al helemaal als het om stress gerelateerde onderwerpen gaat. Dat hoort er toch bij? NEE! Dat hoort er zeker niet bij. Dus wacht niet op het moment dat je echt vervelende klachten krijgt. Start nu met ademcoaching en koudetraining. Ik zou willen dat iemand dat 5 jaar geleden tegen mij had gezegd. 

Kom nu in actie!

Wim Hof Methode - Fundamentals Workshop - Maarten Borgers

INHOUD RESET PROGRAMMA
ADEMCOACHING VOOR ONDERNEMERS

Ga next level en haal het maximale uit je ondernemerschap en persoonlijk gebied!

"Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg. Wacht niet tot het te laat is en kom nu in actie!"

Laten we starten een gratis intake van 15 minuten

Gebruik onderstaand formulier om een dag en tijdstip te selecteren die het beste aansluit op jouw eigen agenda.

 Tijdens een video call van +/- 15 minuten maken we kennis, krijg je antwoord op je vragen en kijken we samen wat het beste bij jou past.

Logo AdemEffect

Adem Effect is coach voor ondernemers en (top)sporters geeft workshops en presentaties voor bedrijfen en traint particulieren. Daarnaast geef ik ook Wim Hof Fundamental Workshops in Drenthe of op locatie.

Door middel van ademcoaching, koudetraining en mindset wordt je fysiek en mentaal sterker. Je krijgt meer energie, een robuust afweersysteem, geen last meer van stress, meer focus en je creëert de juiste mindset om maximaal te presteren en je doelen te overstijgen. 

Volg mij op mijn socials: